General Obesity(Gemuk Angin)

Ikuti Kisah Pelanggan Kami

Kisah 1, Kisah Tini

Ke mana mana beliau pergi semua orang menggelarkannya Makcik, Nampak tua sangatkah aku?

Tini merasa kecewa setelah berdiet bertahun-tahun namun masih gagal kurus. Sekali pandang dia kelihatan seperti orang yang sudah tua walaupun usia sebenarnya ialah 29 tahun. Sewaktu zaman remaja, Tini tidaklah terlalu gemuk. Tapi entah mengapa setelah tamat sekolah dan mula bekerja tubuhnya naik mendadak. Tini terpaksa memakai pakaian longgar dan jubah demi menutup tubuh yang besar. Keyakinan dirinya juga berkurang.

Setelah menjalani program di Marissa Aesthetic, kini Tini kembali tersenyum. Tubuhnya semakin kurus dan tenaganya semakin meningkat. Dia merasa yakin diri dan gembira. Seorang jejaka telah jatuh hati padanya dan kini dia semakin tampil yakin dan merasa bahagia. Dia mula memakai pakaian yg cantik dan semakin bergaya.

Dulu kembang kerana gemuk angin. Kini sudah cantik, tampak jelita dan cergas. Gemuk angin berpunca daripada masalah pada hati dan hempedu, di mana lemak tidak dapat dibuang dan diserap bersama toksin.

 

kisah 2, Kisah Anita

Nama saya Puan Anita Wong, berumur 39 tahun, saya mengalami masalah gemuk angin yang membuatkan saya sendiri hilang keyakinan untuk berjumpa dengan rakan malah ada juga yang menghina bentuk tubuh saya yang gemuk ini, ada yang mengatakan saya seperti ibu gajah kerana pada masa itu berat saya 170kg . Pada masa itu saya sudah stress dan saya tidak keluar berjumpa orang ramai dan rakan-rakan selama 1 tahun.

Pada Disember 2023, saya terfikir perlu buat sesuatu untuk berubah. Saya telah terjumpa satu program yang terbaik di Marissa Aesthetic yang membuatkan saya tersenyum dan orang di luar sana terpukau dengan kelangsingan saya sekarang.

Dulu badan yang dikatakan gemuk seperti ibu gajah telah berubah menjadi kerengga dan tiada lagi masalah saya untuk keluar berjumpa rakan-rakan.

Jadilah kurus dengan bijak dengan meningkatkan kadar metabolik

Dapatkan tubuh yang anda idamkan dan rebut harga promosi online istimewa.

Jangan tunggu lagi, hubungi kami hari ini untuk mengetahui cara penurunan berat badan dengan isi borang di bawah.