Rawat Luka Sembuh dengan Cepat

Ingin tahu cara untuk menyembuhkan luka kencing manis yang effective ? Tak ingin potong kaki sebab ada luka. JANGAN POTONG DULU !!!!

Masalah kaki bernanah atau berulat adalah amat biasa terjadi di kalangan pesakit kencing manis. Keadaan ini bertambah kronik lagi dengan kecenderungan masyarakat kita yang lebih suka mencuba rawatan tradisional dan herbal. Kebanyakan pesakit pergi ke klinik apabila kaki mereka telah membusuk ketahap tidak dapat diselamatkan lagi.Malah, ada yang datang dengan keadaan dimana, kuman telah pun merebak kedalam sistem peredaran darah dan boleh merosakkan organ dalaman pesakit. Sebagai jalan pintas, doktor pakar yang merawat pesakit biasanya menyarankan kaki itu dipotong agar luka tidak merebak dan mengancam nyawa penderita. Sebab itu lah kebanyakan pesakit kencing manis yang memiliki luka tidak suka pergi ke klinik.

Sekarang Anda Tidak Perlu Risau. Setiap Luka Pasti Boleh Disembuhkan

Beberapa Kelebihan Bioptron

✔. Meningkatkan angiogenesis. Angiogenesis ialah pertumbuhan salur darah baru. Ianya sangat penting dalam proses penyembuhan luka Tanpa salur darah, luka tidak mungkin sembuh. 

✔. Memecahkan dinding virus dan bakteria bagi membunuhnya sekaligus mengurangkan risiko jangkitan kuman.

✔. Meningkatkan selimuniti. Imuniti seseorang menentukan berapa lama proses penyembuhan luka

✔. Mempercepatkan penyembuhan dan proses pertumbuhan tisu baru.

✔. Meredakan kesakitan dengan pantas

Poliklinik Penawar Semenyih menyediakan rawatan Bioptron ini untuk pesakit yang memerlukan. Apa lagi? Jom dapatkan rawatan dengan kami 🙂

Apa kata pesakit selepas mengunakan cahaya bioptron masalah Luka..Jom kita dengar

Jangan Tunggu Lagi. Book appointment sekarang dan dapatkan harga promosi online istimewa. Sila Isi Borang, Kami Akan Menghubungi Anda Segera Untuk Memberikan Anda Tarikh Konsultasi?