Red Light Terapi Hapus Pigmentasi

Rawatan Red Light (Baharu) : Teknologi Terkini Red Light Menghapuskan Pigmentasi! Hasilnya – Wajah lebih mulus dan flawless!

Rawatan menggunakan teknologi Red Light dihasilkan oleh Dr Rushmini setelah mendapati ramai pelanggan yang tidak berpuas hati dengan teknik rawatan sedia ada di pasaran.

Teknologi unggul  ini menggunakan cahaya merah yang halus bagi menghapuskan pigmentasi, membuang kedutan dan menegangkan kulit wajah. Hasilnya wajah akan menjadi lebih flawless dan tampak jauh lebih muda dari usia asal seseorang.

Siapakah Yang Sesuai?

Rawatan Red Light ini selalunya dilakukan pada orang berumur 30 hingga 65 tahun. Matlamat rawatan ini adalah untuk mengekalkan keremajaan wajah dan menghilangkan pigmentasi. Jadi lebih awal anda melakukannya maka lebih cepat anda dapat mengatasi tanda-tanda penuaan. Calon yang ideal ialah orang yang mempunyai masalah pigmentasi atau sudah menampakkan tanda-tanda penuaan.

Kelebihan Rawatan Di Poliklinik Penawar

Dah letih cuba produk dan rawatan yang tak berkesan?

Nak wajah kembali muda, terbentuk dan glowing?

Ya, saya NAK!

Berita Baik! KINI RAWATAN RED LIGHT ADA PROMO DISKAUN TERHAD SEHINGGA 60% UNTUK 100 ORANG TERAWAL SAHAJA. TAHNIAH! ANDA LAYAK Jangan berlengah lagi. Hilangkan kerisauan anda sekarang. Isi borang di bawah cepat sebelum SESI PROMO habis!