Muka Dah Semakin Kembang! Dulu Bentuk V, Sekarang Menjadi Kembang.

Perasan tak bila usia meningkat, wajah tak lagi seperti dulu

Kawan lama dah tak kenal gara-gara bentuk wajah berubah?

 Bentuk wajah semakin berubah apabila meningkat usia?

Apakah puncanya?

Apakah yang perlu dilakukan?

Teknik redlight adalah jawapan kepada masalah ini. Rawatan redlight terkenal di seluruh dunia kerana ia terbukti berkesan.

Rawatan Klinikal Selamat

Tempat yang Selesa

Jaminan Result Puas Hati

Cepat, Tidak menyakitkan

Sebagai seorang wanita, kami sangat memahami apa rasanya apabila anda mengalami kejatuhan wajah

Mesti letih kan dah cuba macam2 produk tapi tak berkesan..

Syukurlah cik puan terjumpa laman web kami.. Lepas ni tak payah pening dah.. Sebab kami disini bertekad untuk bantu cik puan atasi masalah penuaan dengan lebih sempurna

Bagaimana kami boleh bantu anda?

Step 1

Konsultasi Doktor

Kenal pasti jenis kulit dan keperluan serta rekomendasi rawatan yang tepat untuk kamu

Step 2

Analisa Kulit Wajah

Kenali masalah kulit wajah anda dengan sesi skin analisis dan periksa kulit di bawah mesin pencahayaan UV

Step 3

Rawatan Yang Berkesan

Rawatan bersama pakar kecantikan kami

Pusat Kecantikan Estetik Pertama Di Malaysia

Members
0
Testimoni
0
Cawangan
0

Siapakah Yang Memerlukan Rawatan Red Light?

  • Sukar untuk memakai tudung yang bersesuaian 
  • Mereka yang mempunyai muka yang berlemak dan lebar
  • Mereka yang telah berjaya menurunkan berat badan tetap nampak chubby

MARISSA RED LIGHT

Dah letih cuba produk dan rawatan yang tak berkesan?

Nak wajah kembali muda, terbentuk dan glowing?

Ya, saya NAK!

“Bila pakai tudung wajah saya nampak bulat dah penat nak sorok pipi, tapi tak sangka dengan rawatan v-shape dilema saya kini tiada lagi, pakai tudung je nampak cantik terletak.” – Puan Hawa, 38 tahun

“Saya ada double chin yang teruk. Lepas buat rawatan di Marissa Aesthetic, double chin saya semakin berkurang.Saya cukup berpuas hati dengan rawatan yang diberikan.  Memang tip-top, terima kasih Marissa..” – Pn. Anis, 40 tahun

“Saya mengalami masalah eyebag dan kulit wajah jatuh ni sejak berusia 40 tahun. Sekarang dah nak masuk 50-an. Malu rasa setiap pagi nak masuk office. Macam2 krim & suplimen dah pakai tapi tak ada perubahan. Alhamdulilah, lepas buat rawatan di Marissa Aesthetic. Sekarang semua puji nampak jauh lebih muda dari usia.” -Puan Siti, 50 tahun

Kami akan memastikan impian client tercapai

Manjakan diri anda dengan apa yang anda patut dapatkan. Dengan bantuan teknologi bertaraf dunia, izinkan kami merealisasikan impian anda.

Berita Baik!!

KINI RAWATAN RED LIGHT ADA PROMO DISKAUN TERHAD SEHINGGA 60% UNTUK 100 ORANG TERAWAL SAHAJA.

TAHNIAH! ANDA LAYAK! 

Jangan berlengah lagi. Hilangkan kerisauan anda sekarang. Isi borang di bawah cepat sebelum SESI PROMO habis!

Dapatkan Bantuan Pakar Kami

Sila isikan borang di bawah untuk dapatkan konsultasi kami

    Lokasi Pilihan (*)