ANDA MENGALAMI MASALAH KEJATUHAN WAJAH?
KAMI ADA PENYELESAIANNYA

Kejatuhan wajah adalah tanda penuaaan

Wajah yang tegang menjadi jatuh sehingga seseorang sukar dikenali oleh sahabat lama. Perubahan ini berlaku akibat tarikan gravity yang melemahkan otot wajah. Selain itu, kekurangan kolagen semuajadi disebabkan oleh kekurangan hormon turut menyebabkan wajah jatuh. Masalah ini boleh diatasi dengan rawatan anti-gravity. Selepas menjalani rawatan, wajah kembali seperti zaman muda.  

Masalah drooping atau wajah jatuh berlaku kerana pengecutan tulang muka. Tulang muka yang mengecil membuatkan keseluruh wajah jatuh. Ramai dari kita mengalami masalah tulang yang mengecil. Ini menjadikan wajah jatuh ke bawah. 

 

Tarikan gravity juga turut menjadikan wajah jatuh. Selepas rawatan anti-gravity, wajah seolah-olah diangkat kembali sudah tentunya  anda akan kelihatan jauh lebih muda. Jika anda ingin mengekalkan awet muda, rawatan ini adalah jawapannya. Tonton video di bawah untuk mengetahui kaedah anti- graviti

Sebenarnya masalah ini ialah yang paling banyak dihadapi. Wajah menjadi jatuh. Teknik mekap boleh membantu tapi mana mungkin seseorang mampu kekal bermekap 24 jam sehari? Oleh itu, kembalikan semula keanjalan wajah agar kembali muda dengan rawatan anti-gravity.  

Jangan risau! teknologi anti-gravity di marissa mampu hilangkan kulit jatuh melendut di muka. hasilnya - wow , wajah 10 tahun lebih muda

"Rawatan anti-gravity Marissa memang spesial. Memang tak de kat tempat lain. Kesan pun sangat cepat dan memuaskan. Muka saya lepas buat rawatan nampak perubahan yang ketara. Tak de lagi garis-garis di bahagian muka.
marissaaesthetic_charismatic_malay_woman_without_background_c89d454b-bada-4cb8-906e-3ad5fc52a32f-1.png
Puan Amalina, 50 tahun

SILA BACA KISAH INI. PERNAHKAH ANDA MENGALAMI SENARIO SEPERTI INI?

Sewaktu saya berkunjung ke sebuah majlis yang dianjurkan oleh kawan lama, saya terpandang seorang sahabat yang sangat jelita dan awet muda. Wajah nya sama seperti remaja meskipun sudah menjangkau 50-an. Apabila ditanya apakah rahsia kecantikan beliau menjawab “Rawatan anti-gravity”

gambar-sahabat-lama-berbual.jpeg

Kelebihan rawatan anti-gravity

  • Tidak menyakitkan dan hasil yang baik
  • Terbukti berkesan dari testimoni para pelanggan
  • Meremajakan kulit dengan merangsang pengaktifan kolagen baru
  • Selamat dan selepas rawatan tiada kesan bengkak yang ketara
  • Membentuk penampilan dan imej seseorang
  • Menegangkan kulit kendur dan berkedut
  • Mengurangkan lemak-lemak terkumpul yang berlebihan di bawah kulit

Apa manfaat yang anda akan dapat

“Manfaat utama yang anda akan dapat ialah wajah tampil lebih kemas dan anjal sekelip mata”

NAK JADI SEPERTI MEREKA

JOM jumpa pakar wajah anda

Siapa dr Rushmini marissa?

Dr Rushmini Marisa adalah:

  • Doktor Pakar Penegangan Wajah (LiftUp Specialist)
  • Doktor Pakar Estetik Berpengalaman

Meet Your Dr. Face Expert

Marissa Aesthetic diasaskan oleh Dr Rushmini Marissa. Beliau merupakan seorang doktor yang berkelulusan dari Kolej Perubatan Kasturba, India.

Berasaskan minat yang mendalam di dalam bidang aesthetic dan perubatan anti-penuaan beliau menyambung pelajaran ke peringkat Masters dan berjaya mendapat Ijazah Master Anti-Aging & Regenerative Medicine di UCSI, KL. Beliau juga mendapat persijilan dari universiti dan pusat latihan di Germany, Bulgaria, Bangkok dan Singapura.  

Dr. Rushmini Maris sering dijemput untuk memberi ceramah kesihatan dan kecantikan di organisasi-organisasi kerajaan dan juga swasta antaranya Malaysia Airlines (MAS), Persatuan-Persatuan, dan juga Universiti-universiti tempatan. Selain itu, beliau juga sering dijemput sebagai penceramah tetap di Radio KL pada setiap hari Khamis, dan beberapa kali dijemput sebagai tetamu jemputan WHI di TV3, SOAL WANITA di TV Al-Hijrah dan FEMINA di TV1. Beliau juga sering diundang oleh radio TV Bernama. Selain itu, beliau turut terlibat dalam memformulasikan produk – produk terbaik Marissa.

Menurut beliau seorang doktor adalah seorang guru dan sahabat kepada semua. Oleh itu, beliau sentiasa berkongsi ilmu dengan semua lapisan masyarakat khususnya wanita yang ingin kelihatan muda dan jelita tidak mengira usia.

 

As Seen On

Marissa Beauty Personal

Marissa Beauty Day

Majalah

JOM DAPATKAN RAWATAN BERSAMA PAKAR KECANTIKAN DI MARISSA AESTHETIC

HOW TO GET THERE

Borang Sesi Konsultasi Rawatan anti-gravity

Isi butiran di bawah dan klik butang Hantar.

Kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan sesi konsultasi. Cepat! Sesi promo adalah terhad!

Error: Contact form not found.

Marissa Aesthetics & Wellness Centre

No. 26-G, Jalan Semenyih Sentral 4,
Semenyih Sentral, 43500 Semenyih,
Selangor, Malaysia.
HOTLINE: 013-244 8484

Legal Disclaimer: Products or services offered on this website is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Testimonials found on this website are results that have been forwarded to us by users of drruhminimaris.my, and may not reflect the typical user’s experience, may not apply to the average person and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.