RAWAT LUKA KENCING MANIS, DIABETES DENGAN RAWATAN CAHAYA BIOPTRON

ADAKAH ANDA MENGHADAPI MASALAH LUKA YANG LAMBAT SEMBUH BERPUNCA DARIPADA PENYAKIT DIABETES ATAU LUKA-LUKA LAIN YANG JUGA MASIH BELUM BERPENGHUJUNG??? TAHNIAH! ANDA TELAH MENJUMPAI RAWATAN TERBAIK UNTUK ATASI MASALAH YANG ANDA HADAPI. BIOPTRON CENTRE BOLEH MEMBANTU ANDA. RAMAI ORANG YANG KAMI BANTU TELAH PUN BERJAYA PULIH ALHAMDULILLAH. JIKA ANDA INGINKAN PERUBAHAN, BERTINDAKLAH SEGERA.

Bioptron Light Therapy merupakan rawatan menggunakan kaedah cahaya untuk:

Teknologi ini bertindak pada salur darah secara halus. Ia mengaktifkan saluran darah dan merangsang semula salur darah yang bermasalah dan membantu melancarkan aliran darah pada salur darah. Oleh itu, proses penyembuhan lebih cepat berlaku serta masalah kebas juga dapat diatasi apabila darah mengalir dengan lancar.

Video temubual Dr Rushmini mengenai bioptron centre

mslider2
 • Rawatan ini tidak menyakitkan dan mudah untuk digunakan. (Hanya rasa suam dan sangat selesa).
 • Mesra pengguna. (Sesuai untuk semua lapisan masyarakat seperti, golongan tua, golongan muda dan juga bayi)
 • Tiada kesan sampingan. (Contoh : Tidak membunuh sel-sel pada tubuh, tidak memberi mudarat pada pesakit, tidak melemahkan badan)
 • Kerana kami prihatin dan sayangkan anda , kami mahu anda segera pulih dari sebarang penyakit.
 • Kerana kami faham hasrat anda yang mahukan rawatan yang terbaik dari pakar seperti rawatan kami di bioptron centre yang ditubuhkan oleh doktor kesayangan anda iaitu Dr Rushmini dan Dr Siti dan kami juga memahami anda mahu segera pulih dari sakit yang anda al
 • Dr Pakar disini sentiasa berbincang bagi menaikkan mutu servis dan rawatan bagi pesakit yang berkunjung di poliklinik kami.

Mesin Cahaya Bioptron yang gunakan di Klinik Penawar.

 1. Sesi pemeriksaan bersama doktor .
  • Dalam sesi ini, anda dikehendaki berjumpa dengan doktor kami agar doktor kami dapat memeriksa anda terlebih dahulu, sebelum doktor menyerahkan anda kepada terapis yang akan merawat.
 2. Sesi bersama terapis.
  • Dalam sesi ini, terapis akan menerangkan tentang rawatan yang akan dijalankan 
   terhadap anda dan memulakan sesi rawatan .

 

Buat Temu Janji Sekarang

Lihat Video Kami

Testimoni Bioptron Light

Video Testimoni Mengunakan Bioptron Light.
Ikuti Kisah Kejayaan Kami

 

“PUAS HATI DAN RAWATAN YANG SANGAT BERKESAN ! SELEPAS PAKCIK MENJALANI RAWATAN BIOPTRON LIGHT INI, DALAM 1 KALI RAWATAN SAHAJA DAH NAMPAK HASILNYA. BAYANGKAN KALAU PAKCIK BUAT BANYAK KALI RAWATAN INI. MALAH, DOKTOR YANG SANGAT PRIHATIN DAN LAYANAN STAFF YANG SANGAT MESRA TERHADAP PAKCIK . RAWATAN INI SELAMAT DAN TERNYATA BERKESAN, DAN MENDAPAT KELULUSAN KKM” –

Sorotan kisah Pakcik Ismail;

Pakcik telah mengalami eksiden teruk 1 tahun lepas. Seminggu duduk ICU sebelum dapat ke wad biasa. Kemudian doktor telah bagitahu pakcik bahawa pakcik ada penyakit kencing manis dimana pakcik tak tahu selama ini pakcik ada penyakit ini. Apakan daya malang tidak berbau, pakcik eksiden dan mengalami luka yang teruk di kaki, pakcik ulang alik ke hospital untuk membuat rawatan, luka pakcik x sembuh dengan cepat dan kuman sudah merebak dengan pantas sekali. Pakcik berasa sedih apabila doktor kata kena potong kaki pakcik untuk mengelakkan ianya merebak ketempat lain. Nak dipendekkan cerita ada kawan pakcik syorkan pakcik pergi ke poliklinik penawar semenyih untuk mencuba rawatan bioptron light. Pada awalnya pakcik agak was – was dengan rawatan ini tetapi setelah dipujuk oleh isteri pakcik, pakcik pun pergilah cuba rawatan ini. Alhamdulillah 1 kali rawatan sahaja luka pakcik makin sembuh dan nampak hasilnya seawal 1 kali rawatan. Sebab tulah pakcik sangat berterima kasih kepada Doktor di Poliklinik Penawar Semenyih dan juga staff di sana yang sabar dan mesra melayan pakcik sepanjang pakcik membuat rawatan di sana. Melalui kaedah rawatan bioptron light ini masalah pakcik kini sudah selesai – Pakcik Ismail Bin Johar , 60 tahun.

Keadaan Pakcik Ismail dari 1 kali rawatan hingga ke 3 kali rawatan menggunakan bioptron light

 

Selain Pakcik Ismail, encik Amir juga merupakan salah seorang pesakit yang pernah menjalani rawatan bioptron di poliklinik penawar ini dan berikut merupakan sesi temubual bersama encik Amir.Alhamdulillah Bukan Pakcik Ismail seorang sahaja yang sudah pulih dari masalah yang membelenggu hidupnya malah ramai lagi telah pun berjaya dan terbukti berkesan dengan rawatan ini Insyaa-Allah.

WE ALL REALLY CARE FOR YOU

See U @ Poliklinik Penawar Semenyih

Buat Temu Janji Untuk rawatan Cahaya Bioptron