PECAHKAN DINDING MELASMA, DAPATKAN KULIT LEBIH CERAH DAN FLAWLESS

Masalah tompok gelap bukan sahaja boleh menyebabkan kulit kita kelihatan tidak bermaya, tetapi pesakit juga boleh merasa rendah diri dan menyebabkan hilang keyakinan terhadap diri sendiri.

APA YANG ANDA AKAN DAPAT JIKA MELAKUKAN RAWATAN DI KLINIK KAMI?

Menghilangkan pigmentasi, melasma, tompok hitam, warna kulit tidak sekata dan parut

Menghapuskan melanin didalam epidermis yang tebal dengan memecahkan melanin tersebut kepada partikel halus

Kulit menjadi halus dan cantik

Mencerahkan kulit wajah​

Mengaktifkan pertambahan lapisan kolagen yang berkurangan akibat penuaan menjadikan kulit semakin muda

Meratakan tona kulit wajah yang tidak sekata

Bagaimana Masalah Pigmentasi Ini Boleh Terjadi?

Pengaruh Kandungan Kosmetik

Kandungan Kosmetik yang mudah teroksida, seperti vitamin C dapat menjadi penyebab terjadinya Jeragat pada kulit

Genetik

Dalam beberapa kes, masalah jeragat disebabkan oleh faktor DNA. Anda akan berisiko mengalami masalah jeragat pada kulit bila seseorang di keluarga, samada ibu bapa, Datuk Nenek, atau moyang Anda juga mengalaminya.

Terdedah kepada cahaya ultra ungu (UV)

Kulit secara konsisten terdedah kepada cahaya ultra ungu (UV) yang berbahaya akan mengalami penuaan lebih awal – memperlihatkan kulit yang kelihatan jelas rosak seperti bintik umur, jeragat, dan perubahan tekstur kulit.

Udara Kotor

Seperti yang kita tahu, udara yang kotor dapat memberikan banyak kesan negatif pada tubuh, termasuk juga pada kulit. Selain dapat menyebabkan inflamasi dan berbagai reaksi alergi, udara yang kotor  juga dapat menyebabkan jeragat pada kulit.

KELEBIHAN RAWATAN DI KLINIK KAMI

DAPATKAN RAWATAN UNTUK HAPUS KAN MASALAH JERAGAT ANDA BERSAMA RAKAN KULIT ANDA

Dengan pengalaman Selama 15 tahun berserta Staff yang professional dan peramah, Kami Telah membantu ramai mereka yang mempunyai masalah kulit berjeragat

JUMLAH YANG TELAH DIBANTU MENGATASI MASALAH JERAGAT

0

” Saya dapat tahu tentang rawatan ini dari kawan, jadi saya ingat saya nak cuba lah. tak sangka, perubahan yang ketara lepas buat rawatan. Thanks Banyak-banyak Poliklinik Penawar”

“Doc Tengok Banyak Beza Kan”

” Asalnya saya tak yakin nak buat rawatan ni, lepas puas dipujuk suami saya, baru la saya nak cuba awatan ni, tapi masa tu saya masih skeptikal lagi, Lepas saya buat rawatan di poliklinik penawar, saya tahu pilihan buat rawatan ni adalah pilihan yang tepat. Jeragat dekat muka saya hilang lepas. Terima Kasih Poliklinik Penawar”

Apa Kata Mereka Yang Telah Mendapatkan Rawatan

KAMI ADA BERITA BAIK ! POLIKLINIK PENAWAR AKAN BERI ANDA HARGA PROMOSI, JANGAN LEPASKAN PELUANG , SLOT TERHAD BAGI 30 ORANG PERTAMA SAHAJA

Sila Isi Borang, Kami Akan Menghubungi Anda Segera Untuk Memberikan Anda Tarikh Konsultasi

    window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-610460264');