RAWATAN SERDEV BENANG COLLAGEN

KINI KAMI TAMPILKAN UNTUK ANDA

RAHSIA UNTUK NAMPAK MUDA DARI USIA 

Teknik serdev dicipta oleh seorang pakar berbangsa Bulgaria bernama Dr Nicholay Serdev. Teknik ini menggunakan benang khas bagi mengangkat wajah. Hasilnya wajah akan menjadi lebih tegang dan tampak jauh lebih muda dari usia asal seseorang. Dengan teknik serdev ini seseorang tidak perlu tinggal di hospital dan menjalani pembedahan yang meninggalkan parut kerana ia mengangkat wajah dengan teknik khas melalui lubang yang sangat kecil.

Kesan teknik serdev dapat dilihat dengan serta merta dan hasilnya bertahan sehingga sepuluh tahun. Doktor terlatih mengambil masa selama sejam untuk melakukan rawatan teknik Serdev ini. Berbeza dengan rawatan lain, teknik Serdev ini tidak menyakitkan.

Ia tidak memerlukan masa yang panjang dan tidak memerlukan pembedahan. Hasilnya amat memuaskan, Ia boleh digunakan untuk mengangkat kening, pipi dan juga menegangkan kawasan rahang. Rawatan ini juga dicipta untuk mengurangkan wajah dan bahagian-bahagian badan yang kendur.

Selain itu, teknik Serdev juga digunakan untuk membantu memperkecil dan membentuk anggota yang dikehendaki. Selepas melakukan rawatan ini, pelanggan akan mendapatkan wajah yang tegang dan mantap tanpa perlu tinggal lama di wad. Mengambil masa selama sepuluh minit hingga setengah jam (bergantung bahagian anggota badan), pelanggan tidak akan berasa sakit. Kaedah kecantikan terkini ini sangat ringkas kerana hanya menggunakan benang kolagen. Mungkin bagi anda ia pelik kerana kebiasaannya prosedur ini digunakan untuk menjahit butang baju. Tidak perlu khuatir kerana teknik ini dijamin selamat, berkualiti, berkesan, tiada kesan sampingan, tidak kelihatan kesan teknik berkenaan. Produk yang digunakan juga halal kerana ia berasaskan tumbuh tumbuhan.

KETAHUI TENTANG KELEBIHAN RAWATAN SERDEV

BAGAIMANAKAH PUNCA 

BERLAKUNYA KULIT WAJAH KENDUR

 •  

  Disebabkan genetik

   
   
 •  

  Gaya hidup yang kurang sihat

   
   
 •  

  Akibat menggunakan alat komestik yang tidak sesuai dengan wajah

   
   
 •  

  Diet berlebihan

   
   
 •  

  Selalu terdedah dengan cahaya matahari

APA KATA MEREKA YANG MENCUBA RAWATAN SERDEV

DAN BERJAYA DAPAT WAJAH SEPERTI YANG DIINGINKAN

TESTIMONI RAWATAN SERDEV

KAMI BUKA PELUANG 

UNTUK ANDA ATASI MASALAH WAJAH 

TAWARAN TERHAD!!!

 KLIK FORM DI BAWAH DAN DAPATKAN HARGA PROMO 

DAN KONSULTASI PERCUMA

  Lokasi Pilihan (*)