RAWAT LUKA KENCING MANIS, DIABETES DENGAN RAWATAN CAHAYA BIOPTRON

Adakah anda menghadapi masalah LUKA YANG LAMBAT SEMBUH berpunca daripada penyakit diabetes atau luka-luka lain yang masih belum berpenghujung??? 

Anda telah menjumpai rawatan terbaik untuk atasi masalah yang anda hadapi. BIOPTRON CENTRE boleh membantu anda. Ramai orang yang kami bantu telah pun berjaya pulih, Alhamdulillah. Jika anda inginkan perubahan, bertindaklah segera. 

Bioptron Light Therapy merupakan rawatan menggunakan kaedah cahaya untuk:

Teknologi ini bertindak pada salur darah secara halus. Ia mengaktifkan saluran darah dan merangsang semula salur darah yang bermasalah dan membantu melancarkan aliran darah pada salur darah. Oleh itu, proses penyembuhan lebih cepat berlaku serta masalah kebas juga dapat diatasi apabila darah mengalir dengan lancar.

 • Rawatan ini tidak menyakitkan dan mudah untuk digunakan. (Hanya rasa suam dan sangat selesa).
 • Mesra pengguna. (Sesuai untuk semua lapisan masyarakat seperti, golongan tua, golongan muda dan juga bayi)
 • Tiada kesan sampingan. (Contoh : Tidak membunuh sel-sel pada tubuh, tidak memberi mudarat pada pesakit, tidak melemahkan badan)
 • Kerana kami prihatin dan sayangkan anda , kami mahu anda segera pulih dari sebarang penyakit.
 • Kerana kami faham hasrat anda yang mahukan rawatan yang terbaik dari pakar seperti rawatan kami di bioptron centre yang ditubuhkan oleh doktor kesayangan anda iaitu Dr Rushmini dan Dr Siti dan kami juga memahami anda mahu segera pulih dari sakit yang anda al
 • Dr Pakar disini sentiasa berbincang bagi menaikkan mutu servis dan rawatan bagi pesakit yang berkunjung di poliklinik kami.

Mesin Cahaya Bioptron yang gunakan di Klinik Penawar.

 1. Sesi pemeriksaan bersama doktor .
  • Dalam sesi ini, anda dikehendaki berjumpa dengan doktor kami agar doktor kami dapat memeriksa anda terlebih dahulu, sebelum doktor menyerahkan anda kepada terapis yang akan merawat.
 2. Sesi bersama terapis.
  • Dalam sesi ini, terapis akan menerangkan tentang rawatan yang akan dijalankan 
   terhadap anda dan memulakan sesi rawatan .

 

Buat Temu Janji Sekarang

Lihat Video Kami

Testimoni Bioptron Light

Video Testimoni Mengunakan Bioptron Light.
Ikuti Kisah Kejayaan Kami

Buat Temu Janji Untuk rawatan Cahaya Bioptron