You are currently viewing DOKTOR JANGKA ENAM BULAN BARU SEMBUH, TAPI ALHAMDULILLAH DALAM SEBULAN SAJA LUKAA SAYA SUDAH TERTUTUP DAN HAMPIR KERING SEPENUHNYA!

DOKTOR JANGKA ENAM BULAN BARU SEMBUH, TAPI ALHAMDULILLAH DALAM SEBULAN SAJA LUKAA SAYA SUDAH TERTUTUP DAN HAMPIR KERING SEPENUHNYA!

sebelum rawatan cahaya bioptron

selama sebulan rawatan
 cahaya bioptron dilakukan

Image result for tekan sekarang.gif

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Kali ini Poliklinik Penawar Semenyih nak kongsikan pula kepada anda tentang seorang pesakit kami yang telah menjalani rawatan bioptron selama lebih kurang sebulan di sini.
.
Beliau bernama Encik Amir dan beliau membuat rawatan di sini setelah menjalani pembedahan di belakang tengkuknya. Beliau membuat rawatan di sini atas saranan anaknya.
.
Pada awalnya, beliau mendapati di bahagian belakang tengkuknya terdapat biji-biji kecil. Boleh dikatakan ianya adalah seperti bisul. Dan para perawat mendapati bisul itu sebenarnya telah pun merebak dan perlu dibuang segera.
.
Beliau telah ditempatkan di bahagian ICU dan setelah keluar daripada wad, beliau terus mendapatkan rawatan di Bioptron Centre Poliklinik Penawar Semenyih. Segala urusan telah diselesaikan oleh anaknya dan beliau telah membuat rawatan untuk setiap hari di sini. Pada awalnya, doktor di hospital kerajaan menjangkakan beliau akan sembuh dalam jangka masa tiga ke enam bulan. Tetapi alhamdulillah setelah membuat rawatan lebih kurang sebulan di sini, lukanya hampir sembuh dan hampir tertutup sepenuhnya.
.
Satu lagi hal yang penting untuk diingatkan kepada semua, mesin bioptron kami boleh membantu sebagai rawatan alternatif, tetapi pihak anda juga perlu memainkan peranan. Pesakit bukan sahaja perlu, malah wajib untuk memakan ubat yang disediakan serta menjaga pemakanan seharian agar tidak semakin menjejaskan keadaan penyakit kencing manis yang anda hidapi.
.
Seperti Encik Amir, pada awalnya beliau sememangnya sudah mengetahui tentang penyakit kencing manis yang dihidapinya, tetapi beliau tidak menjaga pemakanan. Itulah yang menjadi masalah sebelum ini. Walau bagaimanapun, setelah pembedahan dilakukan, anaknya amatlah tegas dalam memastikan Encik Amir menjaga pemakanannya serta mengambil ubat yang disediakan. Itulah antara faktor yang terpenting dalam proses penyembuhan penyakitnya. Selain itu, Encik Amir sememangnya datang ke sini pada setiap hari tanpa melangkau hari. Ini menambah tahap efisien rawatan ini terhadap luka.
.
Bagaimana rawatan kami hendak membantu mempercepatkan proses penyembuhan jika pihak anda sendiri tidak menjaga pemakanan yang sememangnya akan menyebabkan luka yang ada bukan sahaja susah hendak sembuh, malah boleh menyebabkan luka semakin teruk.

Jom Dengarkan Temuramah Pesakit kita Encik Amir dan consultant kesihatan kita Puan Aduna

Image result for tekan sekarang.gif

.

Bagi yang masih belum tahu, mesin Bioptron kami berfungsi untuk:
.
 Mematikan kuman & mengaktifkan sel baru
 Merawat ruam, kudiss dan ekzema
 Merawat sakit belakang, sendi dan saraf
 Merawat gastrik
 Mengecutkan buasir dan sebagainya
.
.
.
Bioptron Centre kami dibuka pada setiap hari dari Isnin hingga Ahad. Lokasi kami di:No.26G, Jalan Semenyih Sentral 4, Semenyih Sentral, 43500 Semenyih, Selangor.Bagi yang memerlukan bantuan untuk masalah yang anda hadapi, hubungi kami melalui talian/link berikut supaya konsultan kami boleh memberikan anda info yang anda inginkan:.PN SHIRA📞
http://www.wasap.my/+60133881484/InfoBioptron
.
PUAN ADUNA📞
http://www.wasap.my/+60128924808/InfoBioptron
.
.
In sha Allah kami akan cuba membantu anda dengan sebaiknya agar penyakit anda dapat sembuh dan memudahkan urusan seharian anda semula.

Image result for tekan sekarang.gif

Leave a Reply