DUA BULAN MENANGGUNG SAKIT, BOLEH SEMBUH DALAM MASA DUA HARI DI BIOPTRON

Sakit tumit atau sakit di bawah tapak kaki telah sinonim dengan kita terutama bagi golongan yang sudah berusia. Kadang boleh membawa kepada sakit belakang juga mengganggu ibadah dan kerja kerja harian lain. Apabila mengalami kesakitan yang berterusan, aktiviti menjadi lebih terhad dan tidur pun sering terganggu. Diurut berkali, hanya mengurangkan sakit dan kemudian hari sakit itu kembali seperti sediakala.

Poliklinik Penawar Semenyih mempunyai kaedah rawatan moden menggunakan Cahaya Bioptron yang dihasilkan secara semulajadi oleh matahari tanpa radiasi. Berikut adalah antara kelebihan rawatan Cahaya Bioptron.
.
==================
KELEBIHAN RAWATAN
==================
1. Selamat dan Tidak menyakitkan
2. Tidak berbau minyak
3. Tidak panas
4. Berkesan – Anda mampu merasai perbezaan selepas 1 kali rawatan
5. Rasa selesa ketika sesi rawatan
6. Harga Murah berbanding produk dan kos pembedahan

Puan Zuridah Bt Kassan, Bangi telah dibawa oleh anaknya ke Poliklinik Penawar Semenyih untuk merawat kakinya yang sudah dua bulan sakit dan tidak tahu apa puncanya. Anak Puan Zuridah menjumpai satu rawatan yang boleh memulihkan sakit ibunya di facebook page Poliklinik Penawar Semenyih, rawatan itu dikenali sebagai TERAPI CAHAYA BIOPTRON.

Pada kali pertama rawatan, Puan Zuridah sudah mula merasa ada perubahan dan semakin berkurang rasa sakit berbanding sebelum ini. Beliau meneruskan rawatan tersebut sehingga beberapa sesi, alhamdulillah sakit yang sudah dua bulan ditanggung, beransur pulih setelah 4 kali sesi. Malah satu badan juga sudah mula rasa ringan dan mudah untuk bergerak melakukan aktiviti seperti biasa. Melihat perubahan besar tersebut, beliau kembali ceria kerana satu masalah besar yang sudah lama ditanggung sudah selesai di Bioptron.

Puan Zuridah berpuas hati menjalani rawatan di Bioptron Centre, Poliklinik Penawar Semenyih kerana tempat yang disediakan untuk membuat rawatan sangat selesa, staff dan doktor juga peramah dan melayan pesakit dengan baik. Dia akan mengesyorkan rawatan ini kepada kawan-kawannya.

Bagi yang masih belum tahu, rawatan Bioptron kami berfungsi untuk:
.
👉 Mematikan kuman & mengaktifkan sel baru
👉 Merawat ruam, kudiss dan ekzema
👉 Merawat sakit belakang, sendi dan saraf
👉 Merawat gastrik
👉 Mengecutkan buasir dan sebagainya

.

Sekiranya anda ingin merasakan sendiri perubahan tersebut segera hubungi kami atau boleh terus datang ke Poliklinik Penawar Semenyih untuk maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda.

KAMI SAYANG ANDA
See U @ Poliklinik Penawar Semenyih
Lokasi Kami Adalah DI :
=====
Poliklinik Penawar Semenyih
No 26 G, Jalan Semenyih Sentral 4
43500 Semenyih , Selangor

Leave a Reply