Open Hours : 10.00 AM - 6.00 PM / 10 AM - 2.00 PM | Call Us : +60387231719

Bioptron - Terapi Cahaya

Cahaya Bioptron ialah peralatan perubatan yang memancarkan cahaya yang dihasilkan secara semulajadi oleh matahari tanpa radiasi. Teknologi ini telah dihasilkan dari Switzerland. Gelombang cahaya BIOPTRON dapat menembusi tisu badan, memulakan perubahan positif pada tahap selular. Cahaya diserap oleh tisu hidup yang meningkatkan tahap ATP (adenosine triphosphate), yang meningkatkan metabolisme sel.

Suntikan Umrah Haji

Kesejahteraan fizikal juga memainkan peranan yang penting dalam memastikan ibadat ini dapat ditunaikan dengan lancar dan selesa. Perhimpunan yang besar, suhu cuaca yang berlainan serta tekanan boleh menyebabkan para jemaah lebih terdedah kepada penyakit berjangkit. Kepada bakal-bakal haji dan hajjah, sudahkah anda mengambil suntikan haji dan umrah?

O&G -Sakit Puan

  • Pakar Perbidanan & Sakit Puan yang dikenali sebagai Obstetrik & Ginekologi turut disediakan di Poliklinik Penawar. Menawarkan pelbagai perkhidmatan sakit puan yang merangkumi pemeriksaan wanita hamil, scan bayi dan juga pemeriksaan Pap Smear

Khatan

Berkhatan adalah kerana tuntutan agama islam, selain itu ia juga dapat mengelakkan dijangkiti penyakit atau untuk menjaga kebersihan.

Poliklinik Penawar Semenyih ada menawarkan pakej berkhatan semasa cuti sekolah hujung tahun untuk kanak-kanak lelaki.

DNA

Jom buat ujian ni DNA HAIR TEST. Ketahui keperluan tubuh badan sehingga jelas segalanya.Jadi nak kurus pun menjadi lebih mudah

Close Menu